Skir grönska

Kan inte låta bli att testa ert tålamod med ännu ett par bilder på gränsen till det abstrakta, men där man med lite fantasi kan ana sig till ursprunget. Båda har kommit till genom att röra kameran under exponeringen och på så sätt få en viss effekt av modern konst. Tycker personligen att det dominerande milda gulgröna ljuset gör båda bilderna. Jag är fullt medveten om att det är många som har svårt för den här sortens fotografier, och det gällde även mig för ett år sedan.  Sedan mitt möte med Terje har jag börjat tänka om och ändra mina åsikter. Denna översta bilden är från i går den 19 juli.

Skogsglänta

Skogsglänta

I detta fallet tycker jag att kamerarörelsen gett bilden en mycket mjukare ton utan skarpa konturer. Från den 10 juli i år
Trädstammar

Trädstammar

5 reaktioner på ”Skir grönska

  1. Får jag rekomenderaett besök på ”Kreativa fotogtafer” under ”Bloggroll” för att se vad mina kurskamrater kan åstadkomma med denna typen av bilder.

  2. Jag gillar den första bilden mest. Det är inte så enkelt att göra såna bilder – det finns både lyckade och misslyckade bilder i gengren rörelsebilder. Jag jobbar väldigt medvetet när jag jobbar med rörelse, det är liksom inte bara att vifta till och sen kalla det konst. Eller hur jag nu ska uttrycka det. Många ser, tyvärr, än idag på sådana här bilder som misslyckade… Men kreativt och medvetet gjorda rörelsebilder gillar jag. Inte viftbilder som gjorts för att just vifta. Som sagt så gillar jag den översta mest.

    Ps Ser att du inte får en klickbar länk på dig när du skriver i Terjes blogg – du ska gå in på din ”Mitt konto” när du är inloggad, sen går du på ”redigera profil” och i rutan ”wbbplats” skriver du in hela din bloggadress och därefter klickar du på uppdatera profil.

    Mvh
    Malin H

  3. Mitt inlägg skrev jag med tanke på Kents inlägg, just med att det faktiskt finns skillnader på rörelse och rörelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s