Ettårsjubileum

I dag den 17 februari är det ett år sedan jag på initiativ av min son Magnus startade denna bloggen. Det har fotografiskt varit ett händelserikt år där jag hela tiden försökt att komma med nya bilder att lägga in. Samtidigt som jag lärt känna en mängd trevliga och duktiga naturfotografer, vilka varit en stor inspiationskälla  i mitt utövande.  Tack alla ni som besökt min blogg och tittat på  mina hitintills 222 publicerade bilder, och ett hjärtligt tack för alla era uppskattade kommentarer. Och ett särskillt tack till Terje vars bekantskap har gett mig  tillgång till en fantastisk hobby på gamla dar.  Hade tänkt att fira dagen med att lägga in en bild på en vacker blomma, men tyvärr så finns det inte så mycket av dem att tillgå vid den här tiden på året så det fick bli en frostig frusen fibbla i stället. Hoppas att ni fortsätter att titta till mig i mina ansträngningar att göra sevärda bilder.

Frusen fibbla

9 reaktioner på ”Ettårsjubileum

 1. Grattis!!! Och grattis till en fin bild. Och tack för att du delar med dig av dina fina bilder.
  – även om de kunde vara aningen mörkare, diffusare och suddigare 😉 🙂 😉

  /Mats

 2. Om ni visste ur uppskattade era besök och kommentarer på min blogg är. De har berikat min pensioärstillvaro genom att jag dagligen försöker att få till nya bilder att lägga in. Samtidigt som jag får nyttig motion och frisk luft på köpet. Stort tack till er alla.
  /Den gamle med kameran!

 3. Grattis till jubileet! 🙂
  Det känns riktigt ordentligt motiverande för mig också att läsa det du skriver om mig. Att jag varit med på att ge något.

  Att följa med i din blogg är inte svårt heller, det finns alltid något nytt att titta på och läsa.

  Ser fram emot ännu ett år med bilder/texter från dig! Lycka till! 🙂

 4. Det stämmer att underskriften på min kommentar är en travestering på Hemingways ”Den gamle och havet”. Där den gamle mannen efter en hel dags kamp endast lyckats få i land små rester av den jättefisk han fångat. Precis så känner jag mig när jag under dagen fyllt ett helt minneskort och sen upptäcker att knappast några bilder värda att spara. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s