Höstdarr

Genom att skaka till något under exponeringen har jag fått, tycker jag själv, en mjukhet över bilden som passar bra i höstlandskapet. Det här med kamerarörelse är jag lite skeptisk till även om jag använt det på ett flertal bilder med växlande framgång. Det är ett av sätten att få lite variation på standardmotiven som ingår i mina dagliga promenader i omgivningarna runt min bostad. Vill gärna höra andras åsikter om det här med kamerarörelse.

Höstdarr

7 reaktioner på ”Höstdarr

 1. Kul att ni gillar min bild. Eftersom jag är Canonägare och inte kan dubbelexponera får jag ju ta till lite andra tekniker för att få lite variation på motiven.
  /James

 2. Den här har du gjort bra. Den känns inte så orolig för ögonen och du har ett fint djup i den. Ska du prova att göra en canvas utskrift av den här ?

 3. Kamerarörelse är något jag ofta sysslar med – särskilt när det gäller naturbilder, men också porträtt och självporträtt.

  Tycker om den här bilden, jag hoppas du utvecklar det hela mer framöver också (även om du är som du skriver lite skeptisk) 🙂

  Fin rörelse i denna, fin komp och sköna färger!

  //Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s