Uppföljningskurs

Så har årets uppföljningsträff efter sommarens båda kursveckor på Mullsjö Folkhögskola ägt rum det gångna veckoslutet med ett tjugotal deltagare. Som alltid var det vår mentor och lärare Terje Hellesö som höll arrangemangen. Förutom att det alltid är lika trevligt att träffa nya och gamla kurskamrater så gällde det att med tio bilder var visa upp vilka framgångar var och en hade gjort sedan sommarens kurser. Tror att alla sitter med samma bävande känsla efter att ha sett de andras smått fantastiska bilder. Vad kommer de att tycka om mina bilder?  Och jag hoppas och tror att det inte bara var av artighet och rädsla för att såra en gammal man som även jag fick godkänt. Bilden är från lördagens utflykt till vattenfallet i Utvägstorp där detta blev omsorgsfullt dokumenterat på bild.

Återträff 2010

5 reaktioner på ”Uppföljningskurs

 1. Artighet? Godkänt?? Du måste snart börja lita på vårt omdöme och förstå att du tar väldigt bra bilder James! Dessutom var din utveckling sedan i somras en av dem som syntes tydligast!
  Tack för mycket trevligt sällskap under kursen! Hoppas vi kan få ihop en träff med ”gänget” snart igen.
  /Birgitta

 2. Haha, det ser ganska roligt ut när vi är på utflykt!
  Ja, det var jätteroligt att träffa er från kurs 1 i helgen. Skönt att vi har samma känsla inför den där bildvisningen… 🙂

  Hälsningar,
  Karin

 3. Tack för era vänliga och uppmuntrande kommentarer. Nu gäller det för mig att få utvecklingskurvan att fortsätta peka uppåt. Får se hur det ser ut nästa gång vi träffas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s